Luxusfürdőszoba-tervek egy balatoni villához

Belsőépítészeti és lakberendezési terveket készítettünk egy balatoni luxusvillához. Első körben fogadjátok szeretettel a fürdőszobát bemutató képeket.

A tervezői koncepciónk a következő volt erre a helyiségre:

2020 a pandémia miatt a befelé fordulásról, az elszigetelődésről szólt. Megbízónk villájának fürdőszobájával azt ünnepeljük, hogy visszatér az életkedv, újra áramlik felénk a fény, s minden alkalmat kihasználunk a feltöltődésre, egészségünk megóvására. A fürdőszobát már nemcsak a testi, hanem a lelki és mentális feltöltődés szentélyének is tekintjük.

Az évek óta tartó trend, ami a fürdőszobát valódi szobának tekinti, ebben a tervben is kifejeződik: csendes, intim elvonulás és meghitt társas wellness élmény szigete is lehet.

Már nemcsak magunkkal törődünk, nemcsak magunkat csodáljuk a tükörben, hanem fontossá vált a folyamatos és minőségi kapcsolat a természettel. Megtanultunk a bensőnkre figyelni, megállni, elcsendesedni, ugyanakkor figyelmesnek és nyitottnak lenni a külvilágra, ami annyira hiányzott.

Az általunk megálmodott fürdőszoba segít visszatalálni önmagunkhoz, belső harmóniát teremteni és minőségi módon kapcsolódni külső világunkhoz.

Luxuslakás - karácsonyi kitekintő

A luxuslakás mindig kelendő! – karácsonyi ingatlan kitekintő

Tudtad, hogy az ingatlanpiacon is létezik szezonalitás, ugyanakkor a drágább lakások mindig kelendőek! Karácsonykor és az ünnepek alatt inkább készülj fel a jövő év eleji nagy rohamra, és készítsd fel az otthonodat is az új vevők számára. Új év új berendezés!

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz