Befektetőknek

Lakásfelújítás, lakberendezés, ingatlanértékesítés

Bízza ránk befektetési célú ingatlanjai menedzselését: a lakás kiválasztásától kezdve a felújításon és a berendezésen át az értékesítésig mindent elintézünk, Önnek csak a pénzt kell megszámolnia!

Szolgáltatásaink ingatlanbefektetőknek

Az ingatlanbefektetés még mindig az egyik legbiztosabb és legmagasabb hozammal bíró befektetési forma.

Valaki folyamatosan dolgoztatni szeretné a pénzét, és minden megvásárolt, felújított, majd eladott lakás után azonnal úja(ka)t vesz, sokmilliós hasznot realizálva. Olyan is van, aki megvesz egy (vagy több) lakást, és rövid- vagy hosszútávú bérbeadással kamatoztatja az árát.

Ha Ön az ügyfelünkké válik, a teljes folyamatban támogatást nyújtunk. A befektetők azért szeretnek velünk dolgozni, mert a lakás kiválasztásától kezdve a költségvetés tervezésén, a felújításon és a lakberendezésen át az értékesítésig minden feladatot átvállalunk, így az elfoglalt befektetőnek csupán a szerződés aláírásával és profit könyvelésével kell “fáradnia”. 

Az egyik ügyfelünkkel csupán két alkalommal találkoztunk: amikor megvásárolta a lakást és átadta nekünk a kulcsot, illetve három hónappal később, amikor a felújított, berendezett és eladott lakás adásvételi szerződését kellett ügyvéd előtt aláírnia. A három hónap alatt 20% körüli nettó hasznot realizált – gyakorlatilag energiaráfordítás nélkül, hiszen minden munkát elvégeztünk helyette.

Ha tehát Ön ingatlanbefektetésben gondolkodik, de sem ideje, sem kedve, sem pedig szakértelme foglalkozni ezzel, bízza ránk – ez eredményben nem fog csalódni!

 

Szolgáltatásaink

Ingatlanba fektetők számára

Kérjen időpontot személyes konzultációra – szívesen megmutatjuk referenciáinkat, és befektető partnereinkkel is összekötjük, ha első kézből szeretne véleményt hallani rólunk!

Árajánlatkérés, üzenetküldés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, rövid időn belül válaszolunk vagy visszahívjuk!

Kapcsolat