Kertes lakás lakberendezése a Duna-parton, a Marinán

Hosszútávú kiadásra vásárolt lakást készítettünk fel ismét, ezúttal a csodás Marina parton. A lakberendezés igazi jutalomjáték egy ilyen helyszínen és egy ilyen pompás adottságú lakásnál.

A projektről

Hosszútávú kiadásra vásárolt lakást készítettünk fel ismét, ezúttal a csodás Marina parton. A lakberendezés igazi jutalomjáték egy ilyen helyszínen és egy ilyen pompás adottságú lakásnál.

Hosszútávú kiadásra vásárolt lakást készítettünk fel ismét, ezúttal a csodás Marina parton. A lakberendezés igazi jutalomjáték egy ilyen helyszínen és egy ilyen pompás adottságú lakásnál.

marina 001

A kertre néző ingatlan saját kis kerttel is rendelkezik, ezért a lakberendezés és a marketing során nagy hangsúlyt fektettünk a lakás beleszeretős részének, a kertnek a kiemelésére. A terasz berendezése kihagyhatatlan egy ilyen projektnél: az esti romantikus vacsorák, a pihenés, olvasgatás, baráti beszélgetések jeleneteit ábrázolja ilyenkor a home stager – lakberendező.

marina 002

Az ingatlan jó állapotban volt, mindössze a konyhában kellett burkolatot és bútort cserélni, ezt leszámítva egy hangulatos otthont rendeztünk be a piackutatás és a célcsoport elemzést követően elképzelt lakóknak. Kiadó lakásoknál nincs könnyű dolga a lakberendezőnek: úgy kell otthont varázsolni valaki számára, hogy nem is ismerjük. Színhasználatban és stílusban így a lehető legtöbb ember számára tetszetős és vonzó megoldások válnak be, a túlzásoktól, nagyon egyedi, megosztó ízlésvilágtól óvakodunk.
Ez a felkészített lakás is rekordgyorsasággal, magas bérleti díj fejében talált hosszútávú bérlőre.

marina 003

A home stagingben és az investment stagingban egyébként is kedveltek a kék árnyalatok, a Duna és a vízi sportok közelsége miatt ezúttal a vízparti hangulatot helyeztük a koncepció középpontjába és erősítettük a különböző kék árnyalatokkal és kiegészítőkkel.

 

Hasonló referenciák

Belvárosi lakás átalakítás után

Bajcsy-Zsilinszky út 66 – Felújított lakás home staging, home styling munkálatai

A lakberendezés és a home staging a befektetési céllal- jelen esetben felújítás utáni továbbértékesítésre – készült ingatlanoknál is milliókat érő tudomány! Ajánlás útján talált meg minket ennek a frissen felújított ingatlannak a tulajdonosa, egy ingatlanbefektető. Még pár bútort is megvásárolt, hogy vonzóbbá tegye a vásárlók számára, ám ezek lelketlenül, akár befóliázva várták a látogatókat. Mi berendeztük rendesen és életet vittünk a lakásba.

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 506-os lakás

Ebben a Panoráma Lakóparkbeli projektben, ahol 5 ingatlanon dolgoztunk egyszerre, ezt a lakást egy kifejezetten fiatalos, de mégis elegáns világba vittük el. A színhasználat inkább maszkulin a nappaliban, de sok finom, csinos részlettel gazdagítottuk, valamint a hálószoba derűs színeivel tettük vonzóvá akár nők vagy párok számára is.

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 509-es lakás

Ez a projekt is része annak az 5 lakásból álló lakberendezési projektnek, amit a Panoráma Lakóparkban végeztünk megbízónk számára. A frissen átadott lakásban a home staging eszköztárával dolgoztunk: hangulatos, széles kör számára vonzó lakberendezési és home styling megoldásokat alkalmaztunk.

Ingatlanbefektetés - belvárosi lakás

Home staging típusú lakberendezés befektetőknek – Andrassy út 97.

A lakberendezés egyik ága, a home staging még egy olyan “magát amúgy is eladni képes” helyen, mint az Andrássy út is óriási hozzáadott érték. Az eladó vagy kiadó ingatlan magasabb áron, rekordidő alatt találja meg új gazdáját vagy bérlőjét. A lakberendező feladata megmutatni a lakás legszebb arcát, melyben a 3D fotó-realisztikus látványtervek is nagy segítséget nyújtanak a megbízónak.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz