Vörösmarty utca – home staging

Az Iconist home staging sikersztorija ezzel a lakással kezdődött. A lakberendezési stúdió évekkel ezelőtt ebben a belvárosi befektetői lakásban alkotva élte át első ízben, hogy a home staging tényleg működik: nevetségesen magas áron, 1,5 hét alatt eladták az általuk felkészített lakást. A vevő pedig airbnb lakásként használta és üzemeltette onnantól nagy sikerrel.

A projektről

Az Iconist home staging sikersztorija ezzel a lakással kezdődött. A lakberendezési stúdió évekkel ezelőtt ebben a belvárosi befektetői lakásban alkotva élte át első ízben, hogy a home staging tényleg működik: nevetségesen magas áron, 1,5 hét alatt eladták az általuk felkészített lakást. A vevő pedig airbnb lakásként használta és üzemeltette onnantól nagy sikerrel.

Ez volt lakberendezési stúdiónk első home staging projektje 4 évvel ezelőtt. A home staging filozófia és módszer megtanulása után a gyakorlatban is módunk volt kipróbálni ezt a koncepciót. Egy ismerősünk épp végzett ennek a belvárosi kis lakásnak a felújításával és mivel gyakran szembesült vele korábban, hogy a felújított, de üres, lélektelen ingatlanok hajlamosak pangani a piacon vagy hasonló, de berendezett lakások magasabb áron cserélnek gazdát, úgy döntött, hogy szán még némi budget-t a berendezésre, stylingra és marketingre és ránk bízza az értékesítést is.

A home staging ugyanis egy komplex rendszer: nemcsak lakberendezést takar, hanem az ingatlant piaci terméknek tekinti és mint ilyen, komoly figyelmet fordít a marketingre és a professzionális, felkészült ingatlan értékesítésre. Mindezt a gyorsabb és magasabb áron történő eladásért. Mindegy, hogy milyen lakásról vagy szó, hogy hol van, a home staging technika minden – legalább jó állapotú – lakás esetében működik. Ha az állapot nem éri el a “jó” szintet, előtte lakásfelújítást érdemes csinálni, utána jöhetnek a klasszikus értelemben vett home staging fogások.

Márti marketing közgazdász, stylist és lakberendező végzettségei Emese lakberendező és ingatlanszakértő múltjával párosulva egyedülálló tudást és tapasztalatot jelentenek a rájuk bízott projektekben.

A home staginggel kapcsolatban fontos megérteni, hogy amit az ember pluszban rákölt a lakásra apróbb munkák, bútorok, lakásdekoráció, stb formájában, azt bele lehet építeni az árba, sőt, a lakberendező munkadíját is, ha pedig maga végzi valaki a home staginget, akkor a saját idejét, erőfeszítései is beárazhatja, a piac boldogan meg fogja fizetni a kész megoldást.

Hasonló referenciák

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 509-es lakás

Ez a projekt is része annak az 5 lakásból álló lakberendezési projektnek, amit a Panoráma Lakóparkban végeztünk megbízónk számára. A frissen átadott lakásban a home staging eszköztárával dolgoztunk: hangulatos, széles kör számára vonzó lakberendezési és home styling megoldásokat alkalmaztunk.

Belvárosi lakás átalakítás után

Bajcsy-Zsilinszky út 66 – Felújított lakás home staging, home styling munkálatai

A lakberendezés és a home staging a befektetési céllal- jelen esetben felújítás utáni továbbértékesítésre – készült ingatlanoknál is milliókat érő tudomány! Ajánlás útján talált meg minket ennek a frissen felújított ingatlannak a tulajdonosa, egy ingatlanbefektető. Még pár bútort is megvásárolt, hogy vonzóbbá tegye a vásárlók számára, ám ezek lelketlenül, akár befóliázva várták a látogatókat. Mi berendeztük rendesen és életet vittünk a lakásba.

Luxuslakás a belvárosban

Home staging a Parlamentnél: Alkotmány utca 4

Lakberendezési és home staging munkáinkban imádjuk azokat a lakásokat, ahol maximálisan szabad-kezet kapva alkothatunk. Ilyen volt ez az Alkotmány utcai projekt is: döbbenetesen lepusztult állapotban vette meg befektető partnerünk, aki lakásfelújítás és lakberendezés után továbbértékesítésre szánta.

Üteg utca – lakásfelújítás, home staging

Még a sokat látott lakberendező párosunkat is meglepő, leírhatatlan körülményekkel és a panel technológia jelentette kötöttségekkel vágtunk neki ennek a lakásnak a felújításába, majd a home staging technikát alkalmazva készítettük fel hosszútávú kiadásra.

Ingatlanbefektetés - belvárosi lakás

Home staging típusú lakberendezés befektetőknek – Andrassy út 97.

A lakberendezés egyik ága, a home staging még egy olyan “magát amúgy is eladni képes” helyen, mint az Andrássy út is óriási hozzáadott érték. Az eladó vagy kiadó ingatlan magasabb áron, rekordidő alatt találja meg új gazdáját vagy bérlőjét. A lakberendező feladata megmutatni a lakás legszebb arcát, melyben a 3D fotó-realisztikus látványtervek is nagy segítséget nyújtanak a megbízónak.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz