Szent István körút – teljeskörű lakásfelújítás, lakberendezés és home staging

Teljeskörű lakásfelújítás után ismét tarolt a home staging módszer: 2 hét alatt, magasan a piaci ár felett kelt el ez a csodás ingatlan.

A projektről

Teljeskörű lakásfelújítás után ismét tarolt a home staging módszer: 2 hét alatt, magasan a piaci ár felett kelt el ez a csodás ingatlan.

A home staging minimum jó állapotú ingatlanok esetében alkalmazható koncepció, amennyiben az ingatlan ennél rosszabb állapotú (közepes, felújítandó), akkor a a lakásfelújítás teljeskörű munkálatainak elvégzésével kell kezdeni a projektet. Utána lehet alkalmazni a home stagingben bevált lakberendezés fogásait és styling technikákat.

Ez a Szent István körút és Jászai Mari tér találkozásánál található ingatlan felújítandó – pontosabban belül teljes mértékben bontandó – állapotban várt minket. A teljeskörű lakásfelújítás része volt az alaprajz megújítása is, a mai kor igényeinek megfelelő elrendezés megalkotása. Magának a lakásnak az adottságai nem voltak a legelőnyösebbek: magasföldszinti volt és egy villamos végállomás megállójára nézett. Ezzel együtt is a vonzó belsőépítészeti és lakberendezési megoldásoknak köszönhetően 2 hét alatt, a piaci árnál sokkal drágábban kelt el.

A lakásban a meleg árnyalatok domináltak, a fényes padlóburkolat, az elegáns fény és kristály kiegészítők az otthonosság érzése mellett eleganciát sugároztak. Az ingatlant egy befektető vásárolta meg, aki hosszútávú kiadásra szánta igényes bérlőknek.

Hasonló referenciák

Ingatlanbefektetés - belvárosi lakás

Home staging típusú lakberendezés befektetőknek – Andrassy út 97.

A lakberendezés egyik ága, a home staging még egy olyan „magát amúgy is eladni képes” helyen, mint az Andrássy út is óriási hozzáadott érték. Az eladó vagy kiadó ingatlan magasabb áron, rekordidő alatt találja meg új gazdáját vagy bérlőjét. A lakberendező feladata megmutatni a lakás legszebb arcát, melyben a 3D fotó-realisztikus látványtervek is nagy segítséget nyújtanak a megbízónak.

Wesselényi 8 – lakberendezés, home staging

A lakberendezés ez esetben is az alaprajz újragondolásával indult, hogy aztán a látványos szín- és stíluselemek, valamint a home staging és home styling legütősebb mesterfogásai tegyék jövedelmező befektetéséé ezt a bulinegyedbeli lakást.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz