Szent István körút – teljeskörű lakásfelújítás, lakberendezés és home staging

Teljeskörű lakásfelújítás után ismét tarolt a home staging módszer: 2 hét alatt, magasan a piaci ár felett kelt el ez a csodás ingatlan.

A projektről

Teljeskörű lakásfelújítás után ismét tarolt a home staging módszer: 2 hét alatt, magasan a piaci ár felett kelt el ez a csodás ingatlan.

A home staging minimum jó állapotú ingatlanok esetében alkalmazható koncepció, amennyiben az ingatlan ennél rosszabb állapotú (közepes, felújítandó), akkor a a lakásfelújítás teljeskörű munkálatainak elvégzésével kell kezdeni a projektet. Utána lehet alkalmazni a home stagingben bevált lakberendezés fogásait és styling technikákat.

Ez a Szent István körút és Jászai Mari tér találkozásánál található ingatlan felújítandó – pontosabban belül teljes mértékben bontandó – állapotban várt minket. A teljeskörű lakásfelújítás része volt az alaprajz megújítása is, a mai kor igényeinek megfelelő elrendezés megalkotása. Magának a lakásnak az adottságai nem voltak a legelőnyösebbek: magasföldszinti volt és egy villamos végállomás megállójára nézett. Ezzel együtt is a vonzó belsőépítészeti és lakberendezési megoldásoknak köszönhetően 2 hét alatt, a piaci árnál sokkal drágábban kelt el.

A lakásban a meleg árnyalatok domináltak, a fényes padlóburkolat, az elegáns fény és kristály kiegészítők az otthonosság érzése mellett eleganciát sugároztak. Az ingatlant egy befektető vásárolta meg, aki hosszútávú kiadásra szánta igényes bérlőknek.

Hasonló referenciák

Wesselényi 8 – lakberendezés, home staging

A lakberendezés ez esetben is az alaprajz újragondolásával indult, hogy aztán a látványos szín- és stíluselemek, valamint a home staging és home styling legütősebb mesterfogásai tegyék jövedelmező befektetéséé ezt a bulinegyedbeli lakást.

Vörösmarty utca – home staging

Az Iconist home staging sikersztorija ezzel a lakással kezdődött. A lakberendezési stúdió évekkel ezelőtt ebben a belvárosi befektetői lakásban alkotva élte át első ízben, hogy a home staging tényleg működik: nevetségesen magas áron, 1,5 hét alatt eladták az általuk felkészített lakást. A vevő pedig airbnb lakásként használta és üzemeltette onnantól nagy sikerrel.

Ingatlanbefektetés - belvárosi lakás

Home staging típusú lakberendezés befektetőknek – Andrassy út 97.

A lakberendezés egyik ága, a home staging még egy olyan „magát amúgy is eladni képes” helyen, mint az Andrássy út is óriási hozzáadott érték. Az eladó vagy kiadó ingatlan magasabb áron, rekordidő alatt találja meg új gazdáját vagy bérlőjét. A lakberendező feladata megmutatni a lakás legszebb arcát, melyben a 3D fotó-realisztikus látványtervek is nagy segítséget nyújtanak a megbízónak.

Belvárosi lakás átalakítás után

Bajcsy-Zsilinszky út 66 – Felújított lakás home staging, home styling munkálatai

A lakberendezés és a home staging a befektetési céllal- jelen esetben felújítás utáni továbbértékesítésre – készült ingatlanoknál is milliókat érő tudomány! Ajánlás útján talált meg minket ennek a frissen felújított ingatlannak a tulajdonosa, egy ingatlanbefektető. Még pár bútort is megvásárolt, hogy vonzóbbá tegye a vásárlók számára, ám ezek lelketlenül, akár befóliázva várták a látogatókat. Mi berendeztük rendesen és életet vittünk a lakásba.

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 506-os lakás

Ebben a Panoráma Lakóparkbeli projektben, ahol 5 ingatlanon dolgoztunk egyszerre, ezt a lakást egy kifejezetten fiatalos, de mégis elegáns világba vittük el. A színhasználat inkább maszkulin a nappaliban, de sok finom, csinos részlettel gazdagítottuk, valamint a hálószoba derűs színeivel tettük vonzóvá akár nők vagy párok számára is.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz