Szent István körút – teljeskörű lakásfelújítás, lakberendezés és home staging

Teljeskörű lakásfelújítás után ismét tarolt a home staging módszer: 2 hét alatt, magasan a piaci ár felett kelt el ez a csodás ingatlan.

A projektről

Teljeskörű lakásfelújítás után ismét tarolt a home staging módszer: 2 hét alatt, magasan a piaci ár felett kelt el ez a csodás ingatlan.

A home staging minimum jó állapotú ingatlanok esetében alkalmazható koncepció, amennyiben az ingatlan ennél rosszabb állapotú (közepes, felújítandó), akkor a a lakásfelújítás teljeskörű munkálatainak elvégzésével kell kezdeni a projektet. Utána lehet alkalmazni a home stagingben bevált lakberendezés fogásait és styling technikákat.

Ez a Szent István körút és Jászai Mari tér találkozásánál található ingatlan felújítandó – pontosabban belül teljes mértékben bontandó – állapotban várt minket. A teljeskörű lakásfelújítás része volt az alaprajz megújítása is, a mai kor igényeinek megfelelő elrendezés megalkotása. Magának a lakásnak az adottságai nem voltak a legelőnyösebbek: magasföldszinti volt és egy villamos végállomás megállójára nézett. Ezzel együtt is a vonzó belsőépítészeti és lakberendezési megoldásoknak köszönhetően 2 hét alatt, a piaci árnál sokkal drágábban kelt el.

A lakásban a meleg árnyalatok domináltak, a fényes padlóburkolat, az elegáns fény és kristály kiegészítők az otthonosság érzése mellett eleganciát sugároztak. Az ingatlant egy befektető vásárolta meg, aki hosszútávú kiadásra szánta igényes bérlőknek.

Hasonló referenciák

Vörösmarty utca – home staging

Az Iconist home staging sikersztorija ezzel a lakással kezdődött. A lakberendezési stúdió évekkel ezelőtt ebben a belvárosi befektetői lakásban alkotva élte át első ízben, hogy a home staging tényleg működik: nevetségesen magas áron, 1,5 hét alatt eladták az általuk felkészített lakást. A vevő pedig airbnb lakásként használta és üzemeltette onnantól nagy sikerrel.

Üteg utca – lakásfelújítás, home staging

Még a sokat látott lakberendező párosunkat is meglepő, leírhatatlan körülményekkel és a panel technológia jelentette kötöttségekkel vágtunk neki ennek a lakásnak a felújításába, majd a home staging technikát alkalmazva készítettük fel hosszútávú kiadásra.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz