Szent István körút – teljeskörű lakásfelújítás, lakberendezés és home staging

Teljeskörű lakásfelújítás után ismét tarolt a home staging módszer: 2 hét alatt, magasan a piaci ár felett kelt el ez a csodás ingatlan.

A projektről

Teljeskörű lakásfelújítás után ismét tarolt a home staging módszer: 2 hét alatt, magasan a piaci ár felett kelt el ez a csodás ingatlan.

A home staging minimum jó állapotú ingatlanok esetében alkalmazható koncepció, amennyiben az ingatlan ennél rosszabb állapotú (közepes, felújítandó), akkor a a lakásfelújítás teljeskörű munkálatainak elvégzésével kell kezdeni a projektet. Utána lehet alkalmazni a home stagingben bevált lakberendezés fogásait és styling technikákat.

Ez a Szent István körút és Jászai Mari tér találkozásánál található ingatlan felújítandó – pontosabban belül teljes mértékben bontandó – állapotban várt minket. A teljeskörű lakásfelújítás része volt az alaprajz megújítása is, a mai kor igényeinek megfelelő elrendezés megalkotása. Magának a lakásnak az adottságai nem voltak a legelőnyösebbek: magasföldszinti volt és egy villamos végállomás megállójára nézett. Ezzel együtt is a vonzó belsőépítészeti és lakberendezési megoldásoknak köszönhetően 2 hét alatt, a piaci árnál sokkal drágábban kelt el.

A lakásban a meleg árnyalatok domináltak, a fényes padlóburkolat, az elegáns fény és kristály kiegészítők az otthonosság érzése mellett eleganciát sugároztak. Az ingatlant egy befektető vásárolta meg, aki hosszútávú kiadásra szánta igényes bérlőknek.

Hasonló referenciák

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 509-es lakás

Ez a projekt is része annak az 5 lakásból álló lakberendezési projektnek, amit a Panoráma Lakóparkban végeztünk megbízónk számára. A frissen átadott lakásban a home staging eszköztárával dolgoztunk: hangulatos, széles kör számára vonzó lakberendezési és home styling megoldásokat alkalmaztunk.

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 506-os lakás

Ebben a Panoráma Lakóparkbeli projektben, ahol 5 ingatlanon dolgoztunk egyszerre, ezt a lakást egy kifejezetten fiatalos, de mégis elegáns világba vittük el. A színhasználat inkább maszkulin a nappaliban, de sok finom, csinos részlettel gazdagítottuk, valamint a hálószoba derűs színeivel tettük vonzóvá akár nők vagy párok számára is.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz