Üteg utca – lakásfelújítás, home staging

Még a sokat látott lakberendező párosunkat is meglepő, leírhatatlan körülményekkel és a panel technológia jelentette kötöttségekkel vágtunk neki ennek a lakásnak a felújításába, majd a home staging technikát alkalmazva készítettük fel hosszútávú kiadásra.

A projektről

Még a sokat látott lakberendező párosunkat is meglepő, leírhatatlan körülményekkel és a panel technológia jelentette kötöttségekkel vágtunk neki ennek a lakásnak a felújításába, majd a home staging technikát alkalmazva készítettük fel hosszútávú kiadásra.

Lakberendező és home stager munkánk során láttunk már mindenféle állapotú lakást a leglepusztultabb, felújításra (leginkább porig rombolásra és újjáépítésre) szorulótól a frissen elkészült, csak üres lakóparki otthonig mindent. Ez az angyalföldi panel azonban még a sokat próbált párosunkat is elborzasztotta: komolyan fontolóra vettük az ebolás filmekből ismert vegyvédelmi ruha (szkafander) beszerzését.

A munkát végül tényleg egy erre specializálódott cég fertőtlenítő akciójával kezdtük, utána volt csak lehetőségünk biztonságosan felmérni a lakást. Panellakás lévén az építési technológia miatt minimális alaprajzi módosításban gondolkodhattunk csak. Ezekben a lakásokban a vésések nehézsége miatt a villamosrendszer felújítása, extra kiállások telepítése sem egyszerű feladat.

Gyakorlatilag csontvázig kellett visszabontani és kiüríteni a lakást, utána a panellakás adottságainak, potenciális célcsoportjának és a megtérülésnek figyelembevételével nagyon mutatós, de kedvező ár-érték arányú megoldásokkal építettük újjá és rendeztük be otthonosan.

Megbízónk hosszútávú kiadásra szánta a lakást, ezért kihívást jelentett – mint más, hosszú- vagy rövidtávú kiadásra szánt investment staging munkánkál -, hogy nem ismerjük előre a konkrét leendő bérlőt, mégis otthonossá kell számára varázsolni az enteriőrt. Ilyenkor a home staging filozófiának megfelelően az elképzelt célcsoport minél nagyon köre számára tetszetős, de semleges, nem megosztó, sokak számára vonzó szín- és stílusvilág alkalmazásával készítettük fel a bérleményt.

Hasonló referenciák

Ingatlanbefektetés - belvárosi lakás

Home staging típusú lakberendezés befektetőknek – Andrassy út 97.

A lakberendezés egyik ága, a home staging még egy olyan „magát amúgy is eladni képes” helyen, mint az Andrássy út is óriási hozzáadott érték. Az eladó vagy kiadó ingatlan magasabb áron, rekordidő alatt találja meg új gazdáját vagy bérlőjét. A lakberendező feladata megmutatni a lakás legszebb arcát, melyben a 3D fotó-realisztikus látványtervek is nagy segítséget nyújtanak a megbízónak.

Luxuslakás lakberendezés az 5. kerület szívében – Veres Pálné utca

Befektető partnerünk ezúttal hosszútávú kiadás céljából vásárolt meg egy teljesen romos állapotban levő 5. kerületi lakást. Az alaprajz átalakítása mellett teljeskörű felújítást végeztünk a lakásban, majd a környék és a potenciális bérlők luxusigényei mentén berendeztük és felkészítettük kiadásra.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz