Üteg utca – lakásfelújítás, home staging

Még a sokat látott lakberendező párosunkat is meglepő, leírhatatlan körülményekkel és a panel technológia jelentette kötöttségekkel vágtunk neki ennek a lakásnak a felújításába, majd a home staging technikát alkalmazva készítettük fel hosszútávú kiadásra.

A projektről

Még a sokat látott lakberendező párosunkat is meglepő, leírhatatlan körülményekkel és a panel technológia jelentette kötöttségekkel vágtunk neki ennek a lakásnak a felújításába, majd a home staging technikát alkalmazva készítettük fel hosszútávú kiadásra.

Lakberendező és home stager munkánk során láttunk már mindenféle állapotú lakást a leglepusztultabb, felújításra (leginkább porig rombolásra és újjáépítésre) szorulótól a frissen elkészült, csak üres lakóparki otthonig mindent. Ez az angyalföldi panel azonban még a sokat próbált párosunkat is elborzasztotta: komolyan fontolóra vettük az ebolás filmekből ismert vegyvédelmi ruha (szkafander) beszerzését.

A munkát végül tényleg egy erre specializálódott cég fertőtlenítő akciójával kezdtük, utána volt csak lehetőségünk biztonságosan felmérni a lakást. Panellakás lévén az építési technológia miatt minimális alaprajzi módosításban gondolkodhattunk csak. Ezekben a lakásokban a vésések nehézsége miatt a villamosrendszer felújítása, extra kiállások telepítése sem egyszerű feladat.

Gyakorlatilag csontvázig kellett visszabontani és kiüríteni a lakást, utána a panellakás adottságainak, potenciális célcsoportjának és a megtérülésnek figyelembevételével nagyon mutatós, de kedvező ár-érték arányú megoldásokkal építettük újjá és rendeztük be otthonosan.

Megbízónk hosszútávú kiadásra szánta a lakást, ezért kihívást jelentett – mint más, hosszú- vagy rövidtávú kiadásra szánt investment staging munkánkál -, hogy nem ismerjük előre a konkrét leendő bérlőt, mégis otthonossá kell számára varázsolni az enteriőrt. Ilyenkor a home staging filozófiának megfelelően az elképzelt célcsoport minél nagyon köre számára tetszetős, de semleges, nem megosztó, sokak számára vonzó szín- és stílusvilág alkalmazásával készítettük fel a bérleményt.

Hasonló referenciák

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 509-es lakás

Ez a projekt is része annak az 5 lakásból álló lakberendezési projektnek, amit a Panoráma Lakóparkban végeztünk megbízónk számára. A frissen átadott lakásban a home staging eszköztárával dolgoztunk: hangulatos, széles kör számára vonzó lakberendezési és home styling megoldásokat alkalmaztunk.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz