Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 511-es lakás

A lakberendezés egyik leghálásabb módjával találkoztunk 2020 őszén: befektető partnerünk 5 lakást vásárolt a frissen elkészült Panoráma lakóparkban, melyben szabadjára engedhettük a kreativitásunkat.

A projektről

A lakberendezés egyik leghálásabb módjával találkoztunk 2020 őszén: befektető partnerünk 5 lakást vásárolt a frissen elkészült Panoráma lakóparkban, melyben szabadjára engedhettük a kreativitásunkat.

A lakberendezés egyik leghálásabb módjával találkoztunk 2020 őszén: befektető partnerünk 5 lakást vásárolt a frissen elkészült Panoráma lakóparkban, melyben szabadjára engedhettük a kreativitásunkat. A lakásokat a szokásoknak megfelelően konyha- és fürdőszobabútor nélkül, fehérre festett falakkal, semleges burkolatokkal adták át. Talán ez minden lakberendező álma: nem kell a felújítással foglalkozni, hiszen vadiúj az épület, viszont adott 5 üres lakás, szárnyalhat a fantázia. Az 5 lakást így 5 különböző stílusban és színvilágban rendeztük be.

Megbízónk hosszútávú kiadásra vásárolta a lakásokat, igényes bérlőket szeretett volna találni az ingatlanoknak. A berendezéssel és a bérleti díj összegével igyekeztünk szűrni a célcsoportot és a stílusnak, a tetszetős és egyben minden igényt és funkcionalitást kielégítő lakberendezésnek köszönhetően 1,5 alatt kiadtuk mindegyik lakást.

A tervezéskor stílustablók (moodboard) és 3D lakberendezési látványtervek segítették a tulajdonost, hogy elképzelje, milyenek lesznek a lakásai. Ő kivételesnek számított e tekintetben, mert volt ideje és kedve foglalkozni a lakberendezéssel és végigkísérte a munkafolyamatokat, általában azonban, ha befektetőkkel dolgozunk, inkább önálló tervezésre, kivitelezésre, döntésekre számítanak tőlünk, mindent ránk bíznak és csak a végeredményt köszönik meg.

Hasonló referenciák

Wesselényi 8 – lakberendezés, home staging

A lakberendezés ez esetben is az alaprajz újragondolásával indult, hogy aztán a látványos szín- és stíluselemek, valamint a home staging és home styling legütősebb mesterfogásai tegyék jövedelmező befektetéséé ezt a bulinegyedbeli lakást.

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 509-es lakás

Ez a projekt is része annak az 5 lakásból álló lakberendezési projektnek, amit a Panoráma Lakóparkban végeztünk megbízónk számára. A frissen átadott lakásban a home staging eszköztárával dolgoztunk: hangulatos, széles kör számára vonzó lakberendezési és home styling megoldásokat alkalmaztunk.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz