Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 511-es lakás

A lakberendezés egyik leghálásabb módjával találkoztunk 2020 őszén: befektető partnerünk 5 lakást vásárolt a frissen elkészült Panoráma lakóparkban, melyben szabadjára engedhettük a kreativitásunkat.

A projektről

A lakberendezés egyik leghálásabb módjával találkoztunk 2020 őszén: befektető partnerünk 5 lakást vásárolt a frissen elkészült Panoráma lakóparkban, melyben szabadjára engedhettük a kreativitásunkat.

A lakberendezés egyik leghálásabb módjával találkoztunk 2020 őszén: befektető partnerünk 5 lakást vásárolt a frissen elkészült Panoráma lakóparkban, melyben szabadjára engedhettük a kreativitásunkat. A lakásokat a szokásoknak megfelelően konyha- és fürdőszobabútor nélkül, fehérre festett falakkal, semleges burkolatokkal adták át. Talán ez minden lakberendező álma: nem kell a felújítással foglalkozni, hiszen vadiúj az épület, viszont adott 5 üres lakás, szárnyalhat a fantázia. Az 5 lakást így 5 különböző stílusban és színvilágban rendeztük be.

Megbízónk hosszútávú kiadásra vásárolta a lakásokat, igényes bérlőket szeretett volna találni az ingatlanoknak. A berendezéssel és a bérleti díj összegével igyekeztünk szűrni a célcsoportot és a stílusnak, a tetszetős és egyben minden igényt és funkcionalitást kielégítő lakberendezésnek köszönhetően 1,5 alatt kiadtuk mindegyik lakást.

A tervezéskor stílustablók (moodboard) és 3D lakberendezési látványtervek segítették a tulajdonost, hogy elképzelje, milyenek lesznek a lakásai. Ő kivételesnek számított e tekintetben, mert volt ideje és kedve foglalkozni a lakberendezéssel és végigkísérte a munkafolyamatokat, általában azonban, ha befektetőkkel dolgozunk, inkább önálló tervezésre, kivitelezésre, döntésekre számítanak tőlünk, mindent ránk bíznak és csak a végeredményt köszönik meg.

Hasonló referenciák

Belvárosi minigarzon

Minigarzon a lakberendező szemével – Bakáts utca 2.

Az Iconist lakberendező párosa ezúttal a csodálatosan megújult Bakáts téri templom közelében varázsolt: egy aprócska minigarzon lakberendezése volt a feladat. A lakberendezés és home staging fortélyait bevetve hoztak létre minden igényt és funkciót kiszolgáló otthont.

Üteg utca – lakásfelújítás, home staging

Még a sokat látott lakberendező párosunkat is meglepő, leírhatatlan körülményekkel és a panel technológia jelentette kötöttségekkel vágtunk neki ennek a lakásnak a felújításába, majd a home staging technikát alkalmazva készítettük fel hosszútávú kiadásra.

Luxuslakás a belvárosban

Home staging a Parlamentnél: Alkotmány utca 4

Lakberendezési és home staging munkáinkban imádjuk azokat a lakásokat, ahol maximálisan szabad-kezet kapva alkothatunk. Ilyen volt ez az Alkotmány utcai projekt is: döbbenetesen lepusztult állapotban vette meg befektető partnerünk, aki lakásfelújítás és lakberendezés után továbbértékesítésre szánta.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz