Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 511-es lakás

A lakberendezés egyik leghálásabb módjával találkoztunk 2020 őszén: befektető partnerünk 5 lakást vásárolt a frissen elkészült Panoráma lakóparkban, melyben szabadjára engedhettük a kreativitásunkat.

A projektről

A lakberendezés egyik leghálásabb módjával találkoztunk 2020 őszén: befektető partnerünk 5 lakást vásárolt a frissen elkészült Panoráma lakóparkban, melyben szabadjára engedhettük a kreativitásunkat.

A lakberendezés egyik leghálásabb módjával találkoztunk 2020 őszén: befektető partnerünk 5 lakást vásárolt a frissen elkészült Panoráma lakóparkban, melyben szabadjára engedhettük a kreativitásunkat. A lakásokat a szokásoknak megfelelően konyha- és fürdőszobabútor nélkül, fehérre festett falakkal, semleges burkolatokkal adták át. Talán ez minden lakberendező álma: nem kell a felújítással foglalkozni, hiszen vadiúj az épület, viszont adott 5 üres lakás, szárnyalhat a fantázia. Az 5 lakást így 5 különböző stílusban és színvilágban rendeztük be.

Megbízónk hosszútávú kiadásra vásárolta a lakásokat, igényes bérlőket szeretett volna találni az ingatlanoknak. A berendezéssel és a bérleti díj összegével igyekeztünk szűrni a célcsoportot és a stílusnak, a tetszetős és egyben minden igényt és funkcionalitást kielégítő lakberendezésnek köszönhetően 1,5 alatt kiadtuk mindegyik lakást.

A tervezéskor stílustablók (moodboard) és 3D lakberendezési látványtervek segítették a tulajdonost, hogy elképzelje, milyenek lesznek a lakásai. Ő kivételesnek számított e tekintetben, mert volt ideje és kedve foglalkozni a lakberendezéssel és végigkísérte a munkafolyamatokat, általában azonban, ha befektetőkkel dolgozunk, inkább önálló tervezésre, kivitelezésre, döntésekre számítanak tőlünk, mindent ránk bíznak és csak a végeredményt köszönik meg.

Hasonló referenciák

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 506-os lakás

Ebben a Panoráma Lakóparkbeli projektben, ahol 5 ingatlanon dolgoztunk egyszerre, ezt a lakást egy kifejezetten fiatalos, de mégis elegáns világba vittük el. A színhasználat inkább maszkulin a nappaliban, de sok finom, csinos részlettel gazdagítottuk, valamint a hálószoba derűs színeivel tettük vonzóvá akár nők vagy párok számára is.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz