Minigarzon a lakberendező szemével – Bakáts utca 2.

Az Iconist lakberendező párosa ezúttal a csodálatosan megújult Bakáts téri templom közelében varázsolt: egy aprócska minigarzon lakberendezése volt a feladat. A lakberendezés és home staging fortélyait bevetve hoztak létre minden igényt és funkciót kiszolgáló otthont.

A projektről

Az Iconist lakberendező párosa ezúttal a csodálatosan megújult Bakáts téri templom közelében varázsolt: egy aprócska minigarzon lakberendezése volt a feladat. A lakberendezés és home staging fortélyait bevetve hoztak létre minden igényt és funkciót kiszolgáló otthont.

Egy minigarzon lakberendezése nem könnyű feladat. A lakberendező ilyenkor zsebkendőnyi alapterületre sűrít be minden olyan funkciót, aminek általában egy többszobás lakás ad teret. Az egyetlen szoba lesz a kikapcsolódás, a társasági élet, az étkezés, a pihenés, az alvás, a tanulás vagy épp home office helye. Az egyes funkciókat a fő bútordarabok elhelyezésén túl térelválasztó elemek vagy jelzésértékű belsőépítészeti megoldások beiktatásával tudjuk elkülöníteni. Fontos, hogy ezek a térrészletek – bár nem különülnek el szeparált helyiségekben – mégis önálló, funkcionálisan és ergonómiailag teljes értékű blokkok legyenek (megvilágítás, áramellátás, stb) szempontjából is.

A lakást hosszútávú kiadásra szánta megbízónk, így a klasszikus home staging elemeken – tehát a funkciók jelzésén, a terek, arányok és méretek érzékeltetésén, valamint az otthonosságot adó attribútumokon – túl a valódi lakhatáshoz szükséges tárolókapacitást és kényelmi funkciókat is be kellett építenünk.

 

Hasonló referenciák

Üteg utca – lakásfelújítás, home staging

Még a sokat látott lakberendező párosunkat is meglepő, leírhatatlan körülményekkel és a panel technológia jelentette kötöttségekkel vágtunk neki ennek a lakásnak a felújításába, majd a home staging technikát alkalmazva készítettük fel hosszútávú kiadásra.

Vörösmarty utca – home staging

Az Iconist home staging sikersztorija ezzel a lakással kezdődött. A lakberendezési stúdió évekkel ezelőtt ebben a belvárosi befektetői lakásban alkotva élte át első ízben, hogy a home staging tényleg működik: nevetségesen magas áron, 1,5 hét alatt eladták az általuk felkészített lakást. A vevő pedig airbnb lakásként használta és üzemeltette onnantól nagy sikerrel.

Luxuslakás lakberendezés az 5. kerület szívében – Veres Pálné utca

Befektető partnerünk ezúttal hosszútávú kiadás céljából vásárolt meg egy teljesen romos állapotban levő 5. kerületi lakást. Az alaprajz átalakítása mellett teljeskörű felújítást végeztünk a lakásban, majd a környék és a potenciális bérlők luxusigényei mentén berendeztük és felkészítettük kiadásra.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz