Home staging a Parlamentnél: Alkotmány utca 4

Lakberendezési és home staging munkáinkban imádjuk azokat a lakásokat, ahol maximálisan szabad-kezet kapva alkothatunk. Ilyen volt ez az Alkotmány utcai projekt is: döbbenetesen lepusztult állapotban vette meg befektető partnerünk, aki lakásfelújítás és lakberendezés után továbbértékesítésre szánta.

A projektről

Lakberendezési és home staging munkáinkban imádjuk azokat a lakásokat, ahol maximálisan szabad-kezet kapva alkothatunk. Ilyen volt ez az Alkotmány utcai projekt is: döbbenetesen lepusztult állapotban vette meg befektető partnerünk, aki lakásfelújítás és lakberendezés után továbbértékesítésre szánta.

A lakberendezési munkát az alaprajz újragondolásával kezdtük a mai kor igényeinek és trendjének megfelelően. Az étkezőt bevittük a nappaliba, a konyha a feleslegesen nagy folyosó egy részére került, közvetlenül a nappalihoz, az így felszabadult helyiség pedig második hálószobává alakulhatott. Az alaprajzok tervezésénél igyekszünk úgy dolgozni, hogy minden hálószobához külön fürdőszoba tartozzon. Ha nem is közvetlenül mellett, de számszakilag mindenképpen. Itt is sikerült ezt megoldanunk.

A lokáció, az ingatlan adottságai és az elképzelt majdani célcsoport (vevő) alapján egy elegáns, nagypolgári stílus mellett döntöttünk, melyet art deco és glamour elemekkel fogalmaztunk egyedivé.

Hasonló referenciák

Ingatlanbefektetés - belvárosi lakás

Home staging típusú lakberendezés befektetőknek – Andrassy út 97.

A lakberendezés egyik ága, a home staging még egy olyan „magát amúgy is eladni képes” helyen, mint az Andrássy út is óriási hozzáadott érték. Az eladó vagy kiadó ingatlan magasabb áron, rekordidő alatt találja meg új gazdáját vagy bérlőjét. A lakberendező feladata megmutatni a lakás legszebb arcát, melyben a 3D fotó-realisztikus látványtervek is nagy segítséget nyújtanak a megbízónak.

Belvárosi lakás átalakítás után

Bajcsy-Zsilinszky út 66 – Felújított lakás home staging, home styling munkálatai

A lakberendezés és a home staging a befektetési céllal- jelen esetben felújítás utáni továbbértékesítésre – készült ingatlanoknál is milliókat érő tudomány! Ajánlás útján talált meg minket ennek a frissen felújított ingatlannak a tulajdonosa, egy ingatlanbefektető. Még pár bútort is megvásárolt, hogy vonzóbbá tegye a vásárlók számára, ám ezek lelketlenül, akár befóliázva várták a látogatókat. Mi berendeztük rendesen és életet vittünk a lakásba.

Panoráma lakópark – lakberendezés, home staging – 509-es lakás

Ez a projekt is része annak az 5 lakásból álló lakberendezési projektnek, amit a Panoráma Lakóparkban végeztünk megbízónk számára. A frissen átadott lakásban a home staging eszköztárával dolgoztunk: hangulatos, széles kör számára vonzó lakberendezési és home styling megoldásokat alkalmaztunk.

A home staging mesterei - tanyanyag
Videó lejátszása

A home staging mesterei

Online tanfolyam

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging – azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének – mesterfogásait!

Ár: 29.990 Ft

A home staging mesterei

Milliókkal többért adhatja el ingatlanát, ráadásul rekord idő alatt, ha megismeri a home staging - azaz az eladó ingatlanok értéknövelő lakberendezési módszerének - mesterfogásait!

Belépés a tananyaghoz