ss

Conall

Személyi stylist

NINCS MÁSODIK ESÉLYED ELSŐ BENYOMÁST TENNI

A személyi stylist (personal stylist vagy stílustanácsadó) szolgáltatás ma már nem úri huncutság, hanem okos befektetés, amellyel akár a magán-, akár az üzleti életben még sikeresebb lehetsz.

Ruhák, melyek érted dolgoznak

A stílustanácsadás lényege az empátia: nem megváltoztatni szeretnénk, hanem megmutatjuk, hogyan tudod az erősségeidet a külső megjelenésedben korszerűen, ízlésesen, mások számára lenyűgöző módon megfogalmazni.

A stílustanácsadás rólad szól: az értékeidre épít, azokat erősíti fel és fejezi ki a külvilág számára az öltözékek nyelvén. A stílusfejlesztés önbizalmat ad, örömet okoz! A hozzád illő színek, fazonok, szabások, kiegészítők üdítően hatnak majd a megjelenésedre, csak győzd bezsebelni az elismerő pillantásokat!

Kommunikáld belső értékeidet egy korszerű, rád szabott ruhatárral!

STÍLUSTANÁCSADÁS

Szín- és alkatelemzés, előnyös fazonok, stílus- és öltözködési tanácsok.

TOVÁBB
GARDRÓBRENDEZÉS

Átnézzük a ruhatáradat, hogy csak a számodra előnyös színek, fazonok maradjanak benne.

TOVÁBB
VÁSÁRLÁS

Elkísérlek, és kiválogatom Neked a számodra előnyös, stílusos ruhákat.

TOVÁBB
CSOPORTOS STÍLUSTRÉNING

Stílustanácsadás kedvező áron: szín- és alkatelemzés, stílustanácsok.

TOVÁBB
SMINKOKTATÁS / HAJ STYLING

Szakembereink elkészítik frizurádat vagy sminkedet, és megtanítják a mesterfogásokat.

TOVÁBB
A TE NAPOD

Sminkes, fodrász, stylist kirobbanó formába hoz, fotósunk pedig megörökíti a Nagy napot!

TOVÁBB

STÍLUSTANÁCSADÁS

1_stilustanacsadasA stílustanácsadás történhet a szalonunkban, de akár otthonodban is, ha az számodra kényelmesebb.

A találkozás első felében beszélgetünk, hogy minél többet megtudjak rólad, hiszen akkor tudok igazán személyre-szabott tanácsokat és ötleteket adni a megjelenésed fejlesztéséhez, ha tudom, mi a munkád, a hobbid, milyen szituációkban kell általában öltözködnöd. Fontos az is, hogy a jellemed, a személyiséged visszaköszönjön az öltözködésedben, mindig komfortosan érezd magad és hiteles légy, akárhol jelensz meg.

A beszélgetést követően színelemzést végzek. A brit Stílusintézet eszközeit és módszerét követve 90 db színes kendő segítségével megnézem, mely szín melyik árnyalata áll a legjobban. Erről bővebben itt olvashatsz

A színelemzést alkatelemzés követi. Megnézzük, melyek azok az anomáliák a testeden, amelyeket kompenzálni szeretnénk trükkös szabásvonalak, előnyös ruhafazonok segítségével, és mi az, amit szépen hangsúlyozhatunk.

Opcionálisan választható a stílustanácsadás kiegészítéseképp egyéni sminkoktatás: a szalonban Vincze Vali, az ország egyik legjobb makeup artist-ja tanítja meg lépésről lépésre a natúr, majd a nappali és az alkalmi sminked elkészítésének lépéseit.

Ha úgy ítéljük meg közösen, hogy egy másik hajszín vagy frizura előnyösebb lenne, felkeresheted az ICONIST hairstylistját, akivel előre leegyeztetjük az igényeidet.

Izgalmas felismerések, praktikus ismeretek és régen várt pozitív változások várnak rád,kérj időpontot!

Színelemzés
Alkatelemzés
Stílus és öltözködés szabályok
Arc- és hajápolási tanácsok

GARDRÓBRENDEZÉS

gardrobberendezes

Kérj szakértő segítséget a ruhatárad áttekintéséhez, hogy csak a megfelelő színű, fazonú, stílusú ruhák maradjanak meg benne!

A stílustanácsadás eredményeként tudni fogod, milyen évszaktípusba tartozol, tehát mi a számodra ideális színpaletta. Tudni fogod, milyen szabásvonalak, fazonok előnyösek számodra, mi a helyes méreted, és mik azok a stílusirányzatok, alapszabályok, amelyeket egy elegáns, sikkes megjelenéshez alkalmaznod kell.

Átnézzük közösen, hogy a jelenlegi ruhák, ciők, kiegészítők közül mi az, aminek ezek alapján javaslatom szerint nincs helye a szekrényedben, mi az, ami megmenthető egy kis átalakítással és mi az, ami maradhat.

Átbeszéljük ezután, milyen alapdarabokat kellene beszerezni, amik nagyon jól állnának neked és ügyesen kombinálhatók lennének a jelenlegi ruháiddal. Azt pedig te döntöd el, hogy ezeket egyedül szeretnéd megvásárolni vagy velem együtt.

Ideálisan a gardróbrendezést megelőzi a stílustanácsadás, hiszen tudnunk kell, pontosan milyen színek, fazonok, stílusok azok, amik érted dolgoznak és mi az, ami visszahúz, ezért mennie kell a gardróbból.

Érdekel a gardróbrendezés!

VÁSÁRLÁS

vasarlas

A minőség látszik és kommunikál rólad a külvilág számára! Öltözködj úgy, hogy csak jót meséljen rólad!

A hiányzó ruhadarabok listáját közösen megbeszéljük, majd két út közül választhatsz. Elmegyünk közösen vásárolni vagy én gyűjtöm össze neked a szerintem megfelelő darabokat és elviszem az otthonodba, ahol felpróbálod és csak azt tartod meg, ami tetszik és jó rád. Ha a közös vásárlást választod, jól fogunk szórakozni, sokat segítek és hatékonyak leszünk!

Vásárolj okosan! Válasszunk inkább kevesebb, de minőségi, jól kombinálható, stílusos ruhadarabot, mint mennyiséget.

Ahogy a gardróbrendezést, úgy a vásárlást is ideálisan megelőzi a stílustanácsadás, ezzel sok időt, pénzt spórolunk neked és célirányosan a neked legmegfelelőbb üzletekbe megyünk. Ezekben pedig nem kell felpróbálnod a fél házat, hanem tudni fogjuk, milyen színeket, fazonokat, ruhadarabokat keressünk. A vásárlás előtt természetesen megbeszéljük, mekkora összeget szánsz az új darabok megszerzésére, van-e márkapreferenciád, és ezek alapján teszek javaslatot, hova menjünk.

Az üzletekben kiválogatom neked, miket javasolok, a próbafülkénél segítek méretet cserélni, elemezni a látottakat, és dönteni.

Érdekel a vásárlás!

CSOPORTOS STÍLUSTRÉNING

csoportos_stilustrening

Színelemzés, alkatelemzés, szépségápolási tanácsok és trükkök, használható tudás néhány óra alatt!

 

A csoportos stílustréningen a legjobb áron léphetsz a stílusfejlesztés útjára. Általában 8 fős csoportokban dolgozunk: beszélgetünk a stílusról, a színek világáról, alapvető öltözködési stílusokról, szabályokról. Ezt követően színelemzést végzek, megnézzük mindenkinek a nyerő színeit és megmutatom, melyeket kellene kerülni. Egy kis szünet után alkatelemzés következik: megmondom, ki milyen típus, és milyen szabásvonalú ruhadarabokkal tud igazán csinos és stílusos megjelenést elérni. Zárásképpen röviden átbeszéljük az egészséges haj- és bőrápolás lépéseit, és néhány sminktrükk is elhangzik.

Gyere el az ICONIST szalonba, ahol kellemes közegben, kiscsoportos stílustréningen tudhatod meg, milyen évszaktípusba tartozol, mik a megfelelő színárnyalataid, mely fazonok, stílusok állnak jól és hogy légy mindig ápolt, jólöltözött és sikkes.

Regisztráció stílustréningre

SMINKOKTATÁS / HAJ STYLING

szinelemzes

Pár óra alatt megtanulod, hogy sminkeld minden reggel üdévé az arcodat vagy hogy készíts ízléses alkalmi sminket!

Az ország egyik legjobb make up artist-ja vár az ICONIST szalonban és tanít meg elkészíteni a natúr, a nappali és az alkalmi sminkedet. A saját holmijaidat használjátok, de sminkesünk is hatalmas bőrönddel érkezik, hogy biztosan minden legyen, ami kell.

Mi előzetesen megbeszéljük a színelemzésed eredményét, tehát tudni fogja, a 12 évszaktípus közül melyikbe tartozol, a sminked színei így mindig összhangban lesznek az öltözéked és a saját színeiddel. Ne feledd, a szépség alapja a harmónia, mi segítünk, hogy minden mindennel összhangban legyen.

Sminkmesterünk javaslatot tesz majd, milyen eszközöket, színeket érdemes beszerezned, esetleg nem használnod a sajátjaid közül. Segít abban is, hol tudsz profi eszközöket vásárolni korrekt áron és hogyan használd őket. Sokat fogtok gyakorolni, és ha nem is profi sminkesként, de profi ÖN-sminkesként fogsz távozni.

Az   ICONIST  mesterfodrásza, József szeretettel vár a szalonjában, ahol mesés frizurát készít neked. A hajfestés talán a legfőbb erőssége, brilliánsan bánik a színekkel, mely természetesen előzetes egyeztetés után szintén az évszaktípusodnak megfelelően lesz elkészítve.

Emellett fiatalos frizurákat, nőies alkalmi frizurákat, kontyokat varázsol neked.

Férfiakat is szívesen fogad, az előremutató, mégis klasszikus megoldások híve.

Kérj időpontot itt!

A TE NAPOD

icn_a_te_napoda_te_napodSminkes, fodrász, stylist kirobbanó formába hoznak, fotósunk pedig műteremben, csodás képeken örökíti meg a Nagy napot! Tanácsainkkal pedig segítünk, hogy a Nagy nap után is be tudd építeni az információkat a hétköznapokba és nélkülünk is tartani és fejleszteni tudd tovább a megszépült külsődet.