A stílustanácsadás történhet a szalonunkban, de akár otthonodban is, ha az számodra kényelmesebb.

A találkozás első felében beszélgetünk, hogy minél többet megtudjak rólad, hiszen akkor tudok igazán személyre-szabott tanácsokat és ötleteket adni a megjelenésed fejlesztéséhez, ha tudom, mi a munkád, a hobbid, milyen szituációkban kell általában öltözködnöd. Fontos az is, hogy a jellemed, a személyiséged visszaköszönjön az öltözködésedben, mindig komfortosan érezd magad és hiteles légy, akárhol jelensz meg.

A beszélgetést követően színelemzést végzek. A brit Stílusintézet eszközeit és módszerét követve 90 db színes kendő segítségével megnézem, mely szín melyik árnyalata áll a legjobban. 

A színelemzést alkatelemzés követi. Megnézzük, melyek azok az anomáliák a testeden, amelyeket kompenzálni szeretnénk trükkös szabásvonalak, előnyös ruhafazonok segítségével, és mi az, amit szépen hangsúlyozhatunk.

Végezetül átbeszéljük, milyen napi arc- és hajápolási teendőid vannak, hogy mindig ápolt, egészséges legyen a bőröd és a frizurád.

Opcionálisan választható a stílustanácsadás kiegészítéseképp egyéni sminkoktatás: a szalonban Nagy Júlia, az ország egyik legjobb makeup artist-ja tanítja meg lépésről lépésre a natúr, majd a nappali és az alkalmi sminked elkészítésének lépéseit.

Ha úgy ítéljük meg közösen, hogy egy másik hajszín vagy frizura előnyösebb lenne, felkeresheted az ICONIST hairstylist-ját, akivel előre leegyeztetjük az igényeidet.

Izgalmas felismerések, praktikus ismeretek és régen várt pozitív változások várnak rád,kérj időpontot!

Színelemzés

Kezdj el színeket használni! Segítek, hogy a neked megfelelőket válaszd!

A stíliustanácsadás – a bemutatkozást követően – színelemzéssel folytatódik. Az elemzést a stylistok és stílustanácsadók által világszerte alkalmazott évszakelmélet alapján végzem. Ez azt jelenti, hogy az embereket saját eredeti hajszínük, bőrszínük, szem- és ajakszínük összhatása, színkombinációja alapján 4 fő évszaktípusba soroljuk (a tél és a nyár hideg, a tavasz és az ősz pedig a meleg típusok). Ezeknek nincs köze a születési dátumhoz vagy az évszakok hőmérsékletéhez, sokkal inkább azok jellegzetes színpalettájához. Az évszak koncepció inkább csak egy kreatív köntös, amivel érthetővé, tanulhatóvá tette Johannes Itten svájci festőművész az elméletét. Mind a 4 típuson belül 3-3 altípust is definiálhatunk, ennek megállapítása már nagy szakértelmet és gyakorlatot igénylő feladat.

Az elemzéshez a brit Stílusintézet módszerét és a 12-es rendszerhez készített színkendőit használom.

90 db csodás színű kendő – kristálytiszta, profi rendszer – évtizedek óta bevált európai módszer.

Azoktól a színektől, amelyek nem a te típusodnak megfelelőek, az arc sárgásnak, sápadtnak, a szem karikásabbnak tűnik, esetleg előjönnek apró foltok, az áll környékén akár megnyúlhat előnytelenül az arc, a szem jelentéktelenné válik, az adott szín egyszerűen “harcol” a te színeiddel. Azok a színek viszont, melyek harmonizálnak a saját színkombinációddal, egységes, üde arcbőrt varázsolnak, fiatalosabb lesz az arc, a tekintet, a szem felragyog, és nem a ruhát vesszük először észre, hanem téged, egy csodás színű holmiban.

Jelentkezz be, nézzük meg a színeidet, ígérem, döbbenetes felfedezések várnak! Soha többet nem fogsz mellényúlni.

Az elemzés során végig mondani fogom és a tükör előtt mutatom, mit kell nézned, és hogyan alkalmazhatod majd te is sikeresen a helyes színkiválasztást, ha nem leszek ott veled a vásárlásnál. Az elemzés után elküldöm neked e-mailen a színpalettádat, hogy a mobilodon mindig kéznél legyen.

Kérj időpontot és ismerd meg a színek csodálatos világát! Alkalmazd őket tudatosan, hogy a megjelenésed harmonikus, vonzó és lenyűgöző legyen!

Alkatelemzés

Ne megszokásból vagy tévhitek alapján válassz ruhafazont! Megmutatom, mi áll igazán jól!

Férfi és női alkat esetén is van egy olyan eszményi típus, amelyet a szemünk és az agyunk ideálisnak tart. Férfiak esetében széles vállak, keskenyebb csípő, tehát a sportosabb alkat, ami felé törekszünk, a hölgyeknél a normál vállak és csípő, de karcsú derék, nőies keblek tekinthetők a legtöbb ember számára vonzónak. Egyéni preferenciák, sajátos ízlésvilág persze árnyalhatja ezt a képet.

Az alkatelemzés során megállapítjuk, az 5-5 jeleggzetes férfi vagy női alkattípus közül te melyikbe tartozol, és megmutatom, hogy az esetleges eltéréseket hogy lehet ügyesen kompenzálni jól megválasztott szabásvonalakkal, fazonokkal (szoknyahossz, gallér stílusa, nyakkivágás jellege, ujj fazonok, öv elhelyezése, ing/blúz szabása, stb).

Sajnos kevés embernek adatik meg a tökéletes alak, de bárki nézhet ki tökéletesen stílusosan, sikkesen a megfelelő színű és fazonú öltözékben!

Jelentkezz stílustanácsadásra, nézzük meg a színeidet, a számodra előnyös fazonokat és még sok hasznos tanácsot is adok a mindennapos vonzó külső eléréséhez.

Stílus és öltözködési tanácsok

Ne   a divatot kövesd, hanem a stílusodat és azt fűszerezd a számodra is előnyös, aktuálisan trendi megoldásokkal!

Az igazi stílusikon arról ismerszik meg, hogy nem az aktuális divattrendek követője, hanem a belső értékeit képes az öltözködés örök, klasszikus nyelvén, egyedi módon megfogalmazni. Született stílusikon nagyon kevés van, viszont a stílus fejleszthető, tanulható. Nem is kell, hogy mindenki élete, mindennapjai az öltözködés körül forogjon, viszont szakember segítségével a stílust, a ruhatárat a saját oldaladra állíthatod és profitálhatsz a jó megjelenésből.

A stílustanácsadáson a színelemzés és alkat elemzés után megbeszéljük, hogy számodra milyen öltözékek lennének ideálisak, az életed különböző szituációiban milyen ruhadarabok adnak neked kényelmes, mégis sikkes, stílusos megjelenést.

Jelentkezz stílustanácsadásra, hogy közösen fejlesszük tovább a megjelenésedet!

Arc és hajápolási tanácsok

A jólápoltság is öltöztet!

A stílustanácsadás zárásaként átbeszéljük a napi arc- és hajápolási rutin lépéseit, hogy egészséges, vonzó legyen a bőröd és a hajad, mert enélkül semmilyen ruha vagy smink nem tud igazán elkezdeni dolgozni. Pár nagyon egyszerű lépés, egy-két alaptermék (márkától függetlenül) és máris sokat tettél a külsődért. Számunkra fontos, hogy ne egy fotó erejéig nézz ki jól egy „nagy átalakítás” napján, hanem az életed szerves részei legyenek azok a szépségápolási módszerek, smink trükkök és öltözködési irányelvek, amelyek igényes, elismerést kiváltó külsőt adnak neked nap mint nap.

Ha elhozod a szalonba az általad használt termékeket, megnézem, hogy megfelelőek-e (nem márkához, hanem minőséghez, egészséges összetevők iránt vagyok elkötelezett), illetve mi az, amit esetleg érdemes beszerezned, mert segít szépen tartani a hajadat, bőrödet.

Jelentkezz stílustanácsadásra, hogy közösen fejlesszük tovább a megjelenésedet!