ss

Conall

Regisztráció stílustréningre

Köszöntünk az ICONIST világában, ahol minden a stílusról és annak fejlődéséről szól. Segítünk, hogy kihozd magadból a maximumot és a stílusos megjelenéssel még sikeresebb légy akár a munkában, akár a magánéletben.

 

Jelenleg 5 típusú tréning/workshop közül választhatsz:

  1. Alap csoportos Stílustréning (19.900 Ft)
   ★ Gajer Emese, divattervező: az alkatok és trükkös szabásvonalak szakértője. Minden résztvevőnek alkatelemzést végez és megmutatja a legelőnyösebb fazonokat.
   ★ Gábor Márta, stylist, szín- és stílusszakértő: a brit stílusintézet színkendői segítségével színelemzést végez, az évszaktípus meghatározásával mindenikek megmutatja a legideálisabb színeket.
  2. Haladó csoportos Stílustréning (19.900 Ft) – csak az alaptréning elvégzése után látogatható
   • Szabászati áttekintés (anyagok, fazonok)
   • Kapszula gardrób színtípusok és alkattípusok szerint
   • Öltözködési etikett

   Tudod, mit jelent a pliszírozás, a peplum, a rever vagy a hólozás? Ha vásárolni mész vagy ruhát varratsz, érdemes ismerni a klasszikus szabászati és öltözéktervezési kifejezéseket. A stíluskultúra része, hogy flottul tudj kommunikálni e témában. Alaposan átvesszük, mi mit jelent, számtalan képpel, példával illusztrálva a tanultakat.
   Az alap tréningen megtudtad, milyen szín típusba tartozol és milyen alkati adottságaid vannak. Most ezek alapján átvesszük, hogy egy őszi-téli praktikusan variálható alap ruhatár ideálisan milyen elemekből áll. Így elkerülheted a reggeli toporgást a gardrób előtt, minden mindennel szépen mutat majd, és nem túl sok ruhadarabból rengeteg szettet tudsz majd összeállítani.
   Az öltözködés olyan, mint a helyesírás. Ismerni érdemes a szabályait, hogy elkerüljünk kellemetlen helyzeteket.
   Beavatunk az íratlan szabályokba, amikhez érdemes tartanod magad az esztétikus megjelenéshez.

  3. Kamasz csoportos Stílustréning (19.900 Ft)
   A fiatalabb korosztály (10 és 20 év közöttiek) tanulhat ezúttal könnyedén. Örömmel utat mutatunk a legmodernebb divatőrületekben is megtalálni a számukra legmegfelelőbb színeket és fazonokat.
   ★ Gajer Emese, divattervező: az alkatok és trükkös szabásvonalak szakértője. Az egyéni alkatelemzés által megmutatja neked a legelőnyösebb fazonokat.
   ★ Gábor Márta, stylist, szín- és stílusszakértő: a brit stílusintézet színkendői segítségével színelemzést végez, és az évszaktípus meghatározásával megtudhatod, hogy melyek számodra a legideálisabb színek.
  4. Home styling (lakás és eladó ingatlan styling) (19.900 Ft)
   Öltöztesd át a lakásodat, fújj egy kis varázsport a megszokott berendezésre!  Ha nem akarsz komplex lakberendezési újratervezést és komoly felújítást, bútorcserét, csak néhány költséghatékony, látványos ötlettel frissítenéd az otthonod outfitjét, akkor gyere el home styling tanfolyamunkra, ahol 10% elmélet mellett 90% gyakorlati útmutatás alapján saját otthonod lakberendezője leszel! Kápráztasd el a családot, legyél büszke magadra és kóstolj bele, milyen jó home stylistnak lenni!
  5. Home Staging Alapozó képzés (29.900 Ft)
   • Megtanuljuk, mi a különbség a lakberendezés és a home staging között, hogy jól alkalmazd
   • Eláruljuk a legütősebb mesterfogásokat, mindent számtalan gyakorlati példával illusztrálva, hogy a képzés után akár azonnal el tudd kezdeni alkalmazni
   • Színelmélet, stíluselmélet alapok
   • A home staging mint integrált koncepció bemutatása (lakberendezés, styling, marketing, sales) – ezek úgy működnek együtt, mint egy győztes bajnokcsapat!
   • Styling trükkök – varázslat, ami értéket teremt és elad
   • Eladó vagy kiadó a lakás? Ha kiadó, akkor rövid- vagy hosszútávraNem mindegy!!! Egy komoly befektetés vagy vállalkozás sikere múlhat néhány „apró” különbségen! Megmutatjuk, mik ezek!

Kérlek, válassz az alábbi menüből a tanfolyam időpontok közül! FIGYELEM! Több időpont is választható!

Alap Stílustréning (19.900 Ft)Kamasz csoportos Stílustréning (19.900 Ft)2019. március 30. szombat 9:00-16:00 óráig Home Staging Alapozó képzés (29.900 Ft)Home Styling (lakás és eladó ingatlan styling) (19.900 Ft)

Név (kötelező)

Hogyan szólíthatunk?

Telefonszám (kötelező)

Email (kötelező)

Számlázási név

Számlázási cím

A jelentkezéssel együtt az ÁSZF-ünket elfogadod!

Köszönjük a jelentkezésedet, nagy örömmel fogunk várni Téged!

Szívélyes üdvözlettel:

Gábor Márta és Gajer Emese