Köszöntünk az ICONIST világában, ahol minden a stílusról és annak fejlődéséről szól. Segítünk, hogy kihozd magadból a maximumot és a stílusos megjelenéssel még sikeresebb légy akár a munkában, akár a magánéletben.

Jelenleg 5 típusú tréning/workshop közül választhatsz:

1. Alap csoportos Stílustréning (19.900 Ft)

★ Gajer Emese, divattervező: az alkatok és trükkös szabásvonalak szakértője. Minden résztvevőnek alkatelemzést végez és megmutatja a legelőnyösebb fazonokat.

★ Gábor Márta, stylist, szín- és stílusszakértő: a brit stílusintézet színkendői segítségével színelemzést végez, az évszaktípus meghatározásával mindenikek megmutatja a legideálisabb színeket.

2. Haladó csoportos Stílustréning (19.900 Ft)

– csak az alaptréning elvégzése után látogatható

  • Szabászati áttekintés (anyagok, fazonok)
  • Kapszula gardrób színtípusok és alkattípusok szerint
  • Öltözködési etikett

3. Kamasz csoportos Stílustréning (19.900 Ft)

A fiatalabb korosztály (10 és 20 év közöttiek) tanulhat ezúttal könnyedén. Örömmel utat mutatunk a legmodernebb divatőrületekben is megtalálni a számukra legmegfelelőbb színeket és fazonokat.

★ Gajer Emese, divattervező: az alkatok és trükkös szabásvonalak szakértője. Az egyéni alkatelemzés által megmutatja neked a legelőnyösebb fazonokat.

★ Gábor Márta, stylist, szín- és stílusszakértő: a brit stílusintézet színkendői segítségével színelemzést végez, és az évszaktípus meghatározásával megtudhatod, hogy melyek számodra a legideálisabb színek.

Tudod, mit jelent a pliszírozás, a peplum, a rever vagy a hólozás? Ha vásárolni mész vagy ruhát varratsz, érdemes ismerni a klasszikus szabászati és öltözéktervezési kifejezéseket. A stíluskultúra része, hogy flottul tudj kommunikálni e témában. Alaposan átvesszük, mi mit jelent, számtalan képpel, példával illusztrálva a tanultakat.

Az alap tréningen megtudtad, milyen szín típusba tartozol és milyen alkati adottságaid vannak. Most ezek alapján átvesszük, hogy egy őszi-téli praktikusan variálható alap ruhatár ideálisan milyen elemekből áll. Így elkerülheted a reggeli toporgást a gardrób előtt, minden mindennel szépen mutat majd, és nem túl sok ruhadarabból rengeteg szettet tudsz majd összeállítani.
Az öltözködés olyan, mint a helyesírás. Ismerni érdemes a szabályait, hogy elkerüljünk kellemetlen helyzeteket.
Beavatunk az íratlan szabályokba, amikhez érdemes tartanod magad az esztétikus megjelenéshez.

4. Home styling
(19.900 Ft)

Lakás és eladó ingatlan styling.

Öltöztesd át a lakásodat, fújj egy kis varázsport a megszokott berendezésre!  

Ha nem akarsz komplex lakberendezési újratervezést és komoly felújítást, bútorcserét, csak néhány költséghatékony, látványos ötlettel frissítenéd az otthonod outfitjét, akkor gyere el home styling tanfolyamunkra, ahol 10% elmélet mellett 90% gyakorlati útmutatás alapján saját otthonod lakberendezője leszel!

Kápráztasd el a családot, legyél büszke magadra és kóstolj bele, milyen jó home stylistnak lenni!

5. Home Staging Alapozó képzés 
(29.900 Ft)

  • Megtanuljuk, mi a különbség a lakberendezés és a home staging között, hogy jól alkalmazd
  • Eláruljuk a legütősebb mesterfogásokat, mindent számtalan gyakorlati példával illusztrálva, hogy a képzés után akár azonnal el tudd kezdeni alkalmazni
  • Színelmélet, stíluselmélet alapok
  • A home staging mint integrált koncepció bemutatása (lakberendezés, styling, marketing, sales) – ezek úgy működnek együtt, mint egy győztes bajnokcsapat!
  • Styling trükkök – varázslat, ami értéket teremt és elad
  • Eladó vagy kiadó a lakás? Ha kiadó, akkor rövid- vagy hosszútávraNem mindegy!!! Egy komoly befektetés vagy vállalkozás sikere múlhat néhány „apró” különbségen! Megmutatjuk, mik ezek!

Kérlek, válassz az alábbi menüből a tanfolyam időpontok közül!

FIGYELEM! Több tanfolyam is választható!