previous arrow
next arrow
Slider

A STÍLUS MINDEN AJTÓT KINYIT

Az emberek ösztönösen vonzódnak a széphez, a harmonikushoz, oda, ahol pozitív energiát és magabiztosságot éreznek. A stílus, az ízléses megjelenés önbizalmat ad, erőt sugároz. A stílus elismerést vált ki: a stílusos embert mindenhol komolyan veszik és nyitottak felfedezni belső értékeit.

SZEMÉLYI STYLIST

A személyi stylist szolgáltatás ma már nem úri huncutság, hanem okos befektetés, amellyel akár a magán-, akár az üzleti életben még sikeresebb lehetsz.

STÍLUS CÉGEKNEK

A stílus bizalmat ébreszt és a non-verbális kommunikáció része. Mesél rólad, cégedről, az erődről. Mesélj magadról igényesen, vezető piaci szereplőhöz méltóan!

HOME STAGING/STYLING

Add el rekord gyorsasággal, milliókkal többért ingatlanodat a megfelelő stylinggal! A home staging az eladásra szánt ingatlanok felkészítése.

FEJLESZD A STÍLUSODAT ÉS LÉPJ EGY SZINTTEL FELJEBB!

Gábor Márta, az ICONIST stylistja és image tanácsadója segít olyan stílust kialakítani, amivel a számodra fontos pillanatokban a topon leszel, magabiztosnak érzed magad, elismerést váltasz ki és eléred a céljaidat.

Legyen szó magánszféráról vagy üzleti környezetről a stílus, az image fejlesztése minőségi változást és sikereket hoz.

AZ ICONIST KONCEPCIÓ

Az ICONIST személyi és fashion stylist szolgáltatásokkal, stílustanácsadással és üzleti image fejlesztéssel foglalkozó cég. Küldetésünk az egyén vagy a cég stílusának, megjelenésének fejlesztése azok sikeres szereplése érdekében. Gábor Márta stylist marketing és reklám területen szerzett 17 éves tapasztalatát ötvözi stylist tudásával, nemzetközi stílusintézetek módszereivel. Szakmai stábja segítéségével nyújt széleskörű szolgáltatást a személyre szóló stílus-, smink- és öltözködési tanácsadástól a teljes céges image fejlesztésig.

A STÍLUSOS MEGJELENÉS ELLENÁLLHATATLANNÁ TESZ

Előtte
Utána
Smink
Előtte
Utána
Smink
Előtte
Utána
Smink